Sponsor Bağlantılar


Bilgi:Almanya Vizesi Nasıl Alınır?


Sponsor Bağlantı

Almanya Vizesi Nasıl Alınır? Vize İçin Gerekli Evraklar

Almanyaya gitmek isteyen ve bunun için almanya vizesi almak isteyen arkadaşlar için Vize Nasıl Alınır ve vize almak için gerekli olan evraklar nelerdir bunu sizlere yazımızda detaylı olarak anlatmak istiyoruz . Sizlerde konumuza yorum kısmından katkıda bulunabilirsiniz.

Vize Ofisi

ALMANYA VİZESİ
Almanya vizesi için gerekli olan belgeler
* ! İLK DEFA SCHENGEN VİZESİ ALACAK KİŞİLER ŞAHSEN BAŞVURMAK ZORUNDADIR .
* ! Acentalar Sadece Ticari Vize Alabilmektedir .
* ! Almanya Başkonsolosluğu Randevu Sistemiyle Çalışmaktadır.
* ! Daha önceden alınmış bir schengen vizeniz varsa şirketimiz Almanya konsolosluğa sizin adınıza basvuru yetkisine sahiptir.

* İşveren olarak Almanya vize başvurusu
* Bordrolu Çalışan olarak Almanya vize başvurusu
* Ev Hanımı olarak Almanya vize başvurusu
* Öğrenci olarak Almanya vize başvurusu
* Emekli olarak Almanya vize başvurusu

İşveren olarak Almanya vize başvurusu

* Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
* Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
* Vergi Levhasının Fotokopisi
* İmza Sirküleri Fotokopisi
* Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
* Hesap Cüzdan Fotokopisi
* Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
* Kredi Kartları Fotokopisi
* Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
* Ticari Seyahatleriniz İçin Almanya daki Firmadan Davetiye
( Almanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
* 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
* Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
* Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

...

Bordrolu Çalışan olarak Almanya vize başvurusu

* Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
* Şirketin imza sirküleri
* Vergi levhasının fotokopisi
* Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
* Ticari sicil gazetesi fotokopisi
* Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
* 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
* Son üç aylık bordro fotokopisi
* Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
* Gayrimenkul tapu fotokopisi
* Kredi kartları fotokopisi
* Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
* Ticari Seyahatleriniz İçin Almanya daki Firmadan Davetiye
( Almanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
* 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
* Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
* Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak Almanya vize başvurusu

* Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
* Gayrimenkul tapu fotokopisi
* Hesap cüzdan fotokopisi
* Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
* 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
* Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
* Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
* Eşinin geçerli yada eski Almanya vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Almanya vize başvurusu

* Almanya Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
* Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
* 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Almanya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
* Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
* 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
* Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
* Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
* Anne veya Babanın geçerli yada eski Almanya vize si varsa fotokopileri

Almanya vizesi, Almanya Konsolosluğu, almanya, almanya vize işlemleri, almanya büyükelçilik
Emekli olarak Almanya vize başvurusu
Almanya vizesi Nasıl Alınır?
* Almanya Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
* Emekli cüzdanı fotokopisi
* Sağlık karnesi fotokopisi
* Gayrimenkul tapu fotokopisi
* Banka cüzdan fotokopisi
* 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
* Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
* Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Bir önceki makalemiz olan Sarı Gelin başlıklı makalemizde Türkü Hikayeleri ve Türküler ve Hikayeleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Nasıl Buldular: almanya vizesi iin gerekli evraklaralmanya vizesi nasıl alınır

Bilgi:Almanya Vizesi Nasıl Alınır? SerdarHan tarafından 5 Eylül 2011 tarihinde , Bilgi Dağarcığı kategorisine eklenmiştir.
Sponsor Bağlantı
    yeni 10
Benzer Konular
Bilgi:Almanya Vizesi Nasıl Alınır? isimli bu konuyu ;
Google'de Ara
BlogSearch'te Ara
Buzzzy'de Ara
Twitter'da Ara
Bing'te Ara
İletişim

Sende Yorum Yaz

YORUM YAZMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMALISINIZ.

Facebook Grubumuza Katılın!